A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулись громадські слухання стосовно генерального плану смт.Томашполя

Дата: 04.12.2015 16:56
Кількість переглядів: 1322

Знаковою подією в житті селища стали громадські слухання з приводу затвердження важливого для територіальної громади документа – Генерального плану Томашполя. Цей документ містить всю інформацію щодо використання території населеного пункту, відображає поточний стан розвитку селища, відповідної території на найближчі роки, регулює розміщення житлових, рекреаційних, промислових, транспортних та інших зон, вказує місця для новобудов. У матеріалах генплану міститься інформація про заходи забезпечення охорони навколишнього середовища, збереження культурної спадщини, виділення території для розміщення житла, ним  встановлюються обмеження на певні види використання території згідно з вимогами законодавства, будівельних, санітарних, екологічних норм і т.д. Ініціював проведення слухань селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Інформація про проведення слухань відповідно до норм законодавства була розміщена  в ЗМІ, тому на слуханнях хотілося б бачити значно більше людей.

  Тим не менше слухання відбулися. Присутні громадяни селища, серед яких було чимало приватних підприємців, активістів, депутати селищної ради, представники районної влади, силових структур з непідробним інтересом вислухали інформацію про значення генерального плану для селища, надану Валерієм Потапенком, заступником директора, головним архітектором Департаменту архітектури та будівельного проектування ДП ПАТ «Науково-виробнича компанія «Світязь».  Він дав вичерпні відповіді на цілий ряд запитань щодо фінансування проекту, значення його для розвитку територіальної громади, з якими зверталися до нього учасники слухань. Необхідність такого документу як Генеральний план Томашполя була підкреслена начальником відділу архітектури та містобудування Томашпільської РДА Ігорем Стояном та начальником Томашпільського районного відділу Держгеокадастру Наталею Жовтан.

"Ще два тижні генеральний план буде знаходитися в селищній раді, -сказав селищний голова Валерій Немировський. – Протягом цього часу всі зацікавлені громадяни зможуть з ним ознайомитися детальніше, внести корективи, свої пропозиції, які  будуть враховані при його затвердженні."

На прохання учасників слухань, інформація, надана В.М.Потапенком, розміщена на сайті селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь